OPTIMAAL PRESTEREN
MACHINES EN INSTALLATIES

optimum-icon-presteren

Door slim onderhoud
vergroting productie en
verlaging kosten.

> lees meer

SERVICE EN ONDERHOUD
OP LOCATIE

optimum-icon-technische-dienst

Voor preventief en gepland
onderhoud én bij
calamiteiten.

> lees meer

ELEKTROTECHNISCHE
UITDAGINGEN

optimum-icon-uitdagingen

Uw probleem adequaat opgelost
conform mchinerichtlijnen en
wet- en regelgeving.

> lees meer

TELEFOON 0251-361351

SERVICE EN ONDERHOUD

De slagkracht en inzet van de eigen technische dienst komt in gevaar. Ervaren monteurs bereiken de pensioengerechtigde leeftijd en jonge technici met de juiste kennis zijn moeilijk te vinden. Met hooggekwalificeerde technisch specialisten en projectteams is Optimum flexibel in te zetten als technische dienst. Opererend vanuit ons eigen kantoor of een front office op locatie. Dankzij onze brede elektrotechnische kennis en praktische slagvaardigheid, is het niet nodig om binnen een organisatie zelf nog een technische dienst operationeel te hebben.

BESPAREN OP HET GEBRUIK VAN INSTALLATIES

Installaties zijn vaak veel efficiënter in te zetten dan de fabrieksspecificaties aangeven. Bovendien kan slim onderhoud prestatie bevorderend werken. Optimum ‘leest’ de bestaande prestaties van uw installaties op basis van ervaring en expertise. Vervolgens vertalen we deze kennis naar praktische verbeter- en effciencyslagen die zowel op korte als lange termijn (ook financieel) voordeel opleveren.

VERGROTING PRODUCTIVITEIT

Een organisatie is niet zelf in staat om snel te kunnen schakelen bij calamiteiten, zoals lekkages, storingen of verminderde productiviteit van de installaties. Optimum beschikt over de snelheid en het vermogen om snel ter plaatse calamiteiten op te lossen met ter zake kundig technisch specialisten. Daarbij blijft het niet: er volgt ook advies op welke manier calamiteiten zijn te voorkomen en hoe de installaties zo efficiënt mogelijk operationeel en effectief kunnen zijn.

INDUSTRIE

waterzuivering/waterwinning
maakindustrie
afvalverwerking
tankterminals

UTILITEIT/BOUW

overheid
onderwijs
zorg
sport en recreatie
projectontwikkelaars
VVE

RETAIL

fashion
supermarkten
winkelketens

Opdrachtgevers