Metro Amsterdam

METRO AMSTERDAM: renovatie Oostlijn

De metro in Amsterdam ligt, zoals veel projecten in de hoofdstad, onder een vergrootglas van media en politiek. Goed omgaan met gemeenschapsgeld is een zeer hoog doel dat het consortium dat deze klus mocht uitvoeren, als belangrijkste uitdaging kent. Men moet de best mogelijke kwaliteit leveren onder de meest veilige (financiële) omstandigheden.

Optimum werd door de firma CROON-TBI bij dit project ingezet als kwaliteitscontroleur. Dat is in ons vak topsport. Een controleur moet namelijk niet alleen over een meer dan uitstekende vakkennis beschikken, hij moet ook het vermogen hebben om afstand te nemen van de materie en volledig waardevrij het geleverde werk van collega top-installateurs uit onze branche beoordelen.
In het project waarin de renovatie van de Oostlijn werd gerealiseerd, heeft Optimum alle elektrotechnische werkzaamheden van derden doorgemeten, deze beoordeeld conform de vigerende regels, checklists van de opdrachtgever afgewerkt en uitgebreide rapportages opgeleverd.

Dit werk is alleen te doen met een hoge mate van deskundigheid (de hoogste in de branche) en integriteit. Het is een project waar Optimum zeer trots op is.