0 meting – Plan van aanpak

NUL METING – PLAN VAN AANPAK: op basis van respect en vertrouwen

Als een nieuwe klant zich aandient bij Optimum ligt er vrijwel altijd een erfenis van de bestaande staat van elektrotechniek. Het is dan verleidelijk om te opereren conform ‘u vraagt en wij draaien’, maar Optimum is veel meer waard dan dat. We zijn het aan ons vakmanschap verplicht om altijd kwalitatief het meest hoogwaardige niveau te halen. Dus hebben wij een speciaal Plan van Aanpak (draaiboek) opgesteld om de nieuwe klant volkomen te geven waar hij recht op heeft: een zuivere beoordeling van de staat van zijn installaties en elektrotechniek en een praktisch plan van aanpak waarin we de voorgestelde wijze van werken presenteren.

Uit onze o-meting destilleren we namelijk een lijst aan werkzaamheden in volgorde van belangrijkheid. Er staat een beschrijving van de reden van het werk, de aard van wat er gedaan moet worden en natuurlijk een kostenindicatie. Op deze manier voorzien we in een compleet overzicht waarop de klant Optimum het vertrouwen geeft om aan het werk te gaan. Het is het begin van een partnerschap gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en vakmanschap.

Waterzuivering

WATERZUIVERING: kwaliteitscontrole en onderhoud Schoon en veilig drinkwater is misschien wel de belangrijkste nutsvoorziening die we kennen. Zonder stroom kunnen we langer dan zonder water. Vandaar dat in deze sector streng wordt geselecteerd op de kwaliteit van partners. Optimum mag zich tot deze selecte groep rekenen. En ook nog eens in een vitaal onderdeel van […]