Over ons

OVER ONS

Optimum is de absolute specialist in elektrotechniek. Onze belangrijkste eigenschap is: de enorme liefde voor ons vak. We hebben een drive om altijd de verwachtingen te overtreffen.
We opereren flexibel, efficiënt en hebben oog voor detail. Onze opdrachtgevers zijn in verschillende branches actief; wij opereren voor hen vaak als ‘technische dienst op afroep, zodat zij zich volledig kunnen focussen op de core business. De kennis die we in de verschillende branches opdoen, zetten we in als best practice bij onze klanten.

Elektrotechnisch specialist

Met onze elektrotechnische kennis ontzorgen wij onze opdrachtgevers. In feite zijn wij de technische dienst op afroep. Ook ondersteunen wij engineeringsbureaus en elektrotechnische installateurs. We werken voor organisaties als HVC, Bam, Croon, Den Dekker en Sortiva. Wij zijn liefhebbers van het vak die onze opdrachtgevers altijd positief verrassen doordat we altijd verder kijken dan alleen wat van ons gevraagd wordt.

Onze aanpak

Al onze medewerkers hebben de drive om de beste in hun vak te zijn. Ze verrijken voortdurend hun kennis en delen graag met onze opdrachtgevers hun inzichten en expertise. Dat maakt van ons een hooggekwalificeerde partner die altijd verder kijkt dan de scope van een project. Het spreekt voor zich dat wij meer dan gekwalificeerd zijn voor alle normen en wetgeving van ons vaak en gelieerde expertises en disciplines; voor zowel vak- als machinerichtlijnen.