Staalindustrie

STAALINDUSTRIE

In de zware industrie en utiliteit komt, wat elektrotechniek betreft, alles bij elkaar. Veiligheid (in alle opzichten), robuuste infrastructuren, duurzame verbindingen, fijne techniek en nog veel meer. Wie zich in deze omgeving onderscheidt, behoort tot de top.
Optimum is een veelgevraagde partner voor het installeren van de infrastructuur die van de voeding naar de (soms zeer zware) installaties gaat. Hier komt het aan op zowel veilig als robuust aansluiten, met oog en gevoel voor de kleinste details.

Hardware en projectmanagent afroller

Optimum kreeg het verzoek om de complete hardware (kabels, infrastructuur) van een besturingssysteem van een afroller te plaatsen en in te regelen. Niet alleen het projectmanagement, ook de volledige uitvoering werd aan ons uitbesteed. We waren daarin behoorlijk self-supporting. Niet alleen onderhielden onze medewerkers (namens de klant) nauw contact met de ontwikkelaar van de afroller, we voerden ook (kabel)berekeningen uit om het vermogen goed te kunnen doseren.
De klant roemde onze ‘We lossen het op’ mentaliteit en de deskundigheid van Optimum. Onder bijzondere omstandigheden waarin veel verschillende partijen betrokken waren, behield Optimum het overzicht.

Plaatsen transformator

Optimum werd ook ingezet om een transformator aan te sluiten. Hier werd ook een beroep gedaan op onze kennis van de industriële elektrotechniek. We verzorgden het projectmanagement en gebruikten hoofd en handen om alle installaties op deze energiebron in een dynamische omgeving aan te sluiten.