Uw technisch partner

UW TECHNISCH PARTNER

Optimum is specialist in elektrotechniek. We opereren flexibel, efficiënt en hebben oog voor detail. Elektrotechnische uitdagingen van onze opdrachtgevers lossen wij op door onze kennis toe te passen. We zijn in verschillende branches actief. De kennis die we daar opdoen, vertalen we naar oplossingen in een andere branche.

Elektrotechnisch specialist

Met onze elektrotechnische kennis ontzorgen wij onze opdrachtgevers. We ondersteunen de technische dienst, engineeringsbureaus en elektrotechnische installateurs. We werken voor organisaties als HVC, Bam, Croon, Den Dekker en Sortiva. Voor onze opdrachtgevers zijn wij een duurzame partner.

Onze aanpak

Onze hooggekwalificeerde projectteams beschikken over de juiste kennis en competenties om uw project efficiënt uit te voeren. Dat doen zij op afroep of vanuit een front office op de locatie van onze opdrachtgevers. Onze technici hebben naast een erkend diploma alleen een specialisme in één of meerdere disciplines binnen de branche. Daarnaast houden wij de machinerichtlijnen up-to-date en werken we veilig en conform wet- en regelgeving.