Verlichting (noodverlichting)

VERLICHTING (NOODVERLICHTING)

Verlichting ontwikkelen en aanleggen is een belangrijke expertise van Optimum. Wij adviseren onze klanten, vaak pro-actief, om hun traditionele verlichting te vervangen door meer state-of-the-art systemen. Door bijvoorbeeld halogeen of TL te vervangen door LED, is al veel winst te behalen. Daarnaast kunnen daglichtversterkers en slimme lichtberekeningen ook bijdragen aan een stevige besparing op verlichtingskosten.

Lichtplan

Optimum maakt een lichtplan op basis van:
– gewenste (noodzakelijke!) lichtsterkte per vierkante meter
– lichtkleur (kan variëren per activiteit). Soms is alleen oriëntatieverlichting nodig en kan werkverlichting dus achterwege blijven.

Lichtplan nodig?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op, of bel naar 0251-361351 voor meer informatie.

    Huisvuil Centrale Alkmaar

    FLEXIBELE TECHNISCHE DIENST VAN HVC Optimum opereert als flexibele TD voor grote (industriële) opdrachtgevers. Een mooi voorbeeld is de samenwerking met HVC in Alkmaar. De vaste kern van de TD concentreert zich op het invullen van de strategische (onderhouds)plannen, Optimum opereert als flexibele schil daar omheen. We verrijken zo de TD door het uitvoeren van […]